Dressuurtraining Haarlem, is dit wat jij wilt?

Heb jij al een geruime tijd paarden in je achtertuin staan of ken je iemand met paarden en wil je een paard gaan dressuur gaan laten trainen? Of wil jij hier gewoon meer informatie over? Dan is Fonk sporthorses misschien wel de juiste plek voor dressuurtraining Haarlem! Sporthorses heeft een groot en divers assortiment aan paarden tot hun beschikking en ze hebben ook de beste dressuurtrainingen voor jouw paard. Met deze dressuurtraining Haarlem kan jouw paard naar het hoogste niveau gebracht worden door middel van gebruik te maken van de juiste technieken. Mocht je nog geen paard tot je beschikking hebben, kunnen ze je ook gaan helpen met zoeken naar een paard die bij jou past. Je wordt dan geholpen door mensen met veel kennis over de paardenwereld en die ook kennis hebben waar je de beste paarden verkrijgt. Doordat ze al jarenlang ervaring hebben zal jij een goed paard vinden. Wil jij jouw paard de beste training geven? Bekijk dan even de website voor meer informatie hierover!

Trainingen en behandelingen

Sporthorses is een bedrijf die enorm veel opties heeft als het om trainingen gaat, zo zijn ze gespecialiseerd in dressuurtraining in Haarlem en word je paard goed behandeld. De prijzen zijn niet gek voor zo’n goede kwaliteit training voor jouw paard. Ze trainen eigenlijk voornamelijk op dressuur maar ze kunnen eventueel ook wedstrijd trainingen geven op locatie van de klant. Mocht je paard tijdens een training een pijntje oplopen zal hij behandeld worden door de beste professionals die weten wat ze doen en zorgvuldig omgaan met dieren en spullen. Mocht je je paard willen laten meedoen aan aqua training zal die opgehaald moeten worden en dan kost het vijftig cent per kilometer die afgelegd moet worden heen en terug. 

Op zoek

Ben jij op zoek naar een paard om wedstrijden mee te gaan rijden? Sporthorses heeft jarenlang ervaring met het zoeken naar de juiste paarden en het trainen van die paarden daarna. Ze kunnen jou de perfecte begeleiding bieden op zoek naar het juiste paard die daarna dus ook eventueel bij hun in de stal kan staan. 

Extra Informatie

Heb jij een vakantie gepland staan in de zomer of ga je er nog een inplannen maar weet je niet wat je met je paard moet? Fonk Sporthorses kan een stal aanbieden voor een geschikte prijs en hij is inclusief verzorging.

Dressuurtraining Haarlem, is dit wat jij wilt?

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *