High tea Utrecht

Wil je een high tea reserveren in Utrecht? Dan is het handig om eerst te bepalen wat voor soort high tea je voorgeschoteld wilt krijgen. Een high tea is eigenlijk een Engelse traditie maar is overgewaaid naar Nederland. Zo worden high tea arrangementen tegenwoordig vaak gegeven als een verjaardagscadeau. Een high tea kun je ook gewoon spontaan met een vriend of vriendin gaan doen. Bij elke high tea worden er lekkernijen uit de keuken naar je tafeltje gebracht. Hierin zitten in veel gevallen ook biologische streekproducten in verwerkt. Zo kun je van alles wat uit proberen, van zoete hapjes tot hartige hapjes. Een high tea is geen high tea als er geen thee aanwezig is. Er zijn dus verschillende smaken beschikbaar waar je uit kunt kiezen.

 

Een gepersonaliseerde high tea

Als je speciale wensen hebt voor de high tea is handig om eerst even contact op te nemen met het restaurant waar je een high tea wilt hebben. Wanneer je vegetarisch bent, kan er voor worden gezorgd dat er vegetarische hapjes beschikbaar zijn. Of misschien ben je er al eens eerder geweest en had je toen iets heel lekkers gehad. Dan kan ervoor worden gezorgd dat dit hapje weer voor je klaar staat.

 

Een high tea aangepast op jouw wensen

Wanneer je met een grotere groep een high tea wilt doen is het ook handig om van te voren even te informeren naar de mogelijkheden. Zo kan er advies worden gegeven over welke vorm van high tea gepast is voor de groep. Op die manier kan er tegemoet worden gekomen aan jouw wensen. In ieder geval zullen de hapjes die worden geserveerd vers zijn gemaakt. Bij zoete hapjes kun je denken aan versgebakken wafels met een grote dot slagroom. Als je meer van hartige hapjes bent, kun je denken aan quiches in verschillende smaken. Ook taarten kunnen hartig van smaak zijn, zoals een carrot cake. Er is bij een high tea in ieder geval genoeg om uit te kiezen.

High tea reserveren in Utrecht

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *